UUSI MALLI 2023!

EVOLIS Vision: suosituin nopeusnäyttö kaikenkokoisille yhteisöille

Etsitkö keinoa alentaa ajonopeuksia yhteisössäsi ? Etsitkö tapoja tuoda asukkaille mielenrauhaa liikenneturvallisuuden suhtee ?

EVOLIS Vision Nopeusnäyttö auttaa alentamaan pysyvästi ajonopeuksia liikenteessä: 

 • Huomattava ja jatkuva ylinopeuksien vähentyminen
 • Liikennetilastojen tallennus molempiin suuntiin
 • Maailman suosituin malli

Onko sinulla kysyttävää? Tarvitsetko tarjouksen?

Ota yhteyttä

Nopeusnäytöt lyhyesti

Nopeusnäyttöjä ei käytetä rangaistamiseen - ne ovat informatiivisia ja ennaltaehkäiseviä. Näyttämällä kuljettajille heidän ylinopeutensa, saavutetaan välittömästi ja pitkäkestoisesti noin 25% nopeuden alenemat. Tallentuvien liikennetilastojen avulla voit itse arvioida sen tehokkuutta ja käyttää päätöksenteon lisävälineenä. Voit myös vastata nopeasti ja puolueettomasti paikallisilta asukkailta tuleviin valituksiin.

Kaikki EVOLIS Nopeusnäytöstä alle 4 minuutissa.

Tutustu

EROTTUVA NÄYTTÖ

 • Enemmän näkyvyyttä, vähemmän ajonopeutta
 • Kolmivärinäyttö nopeuden mukaan
 • Tarpeenmukaan muokattavat viestit
 • Tarkka, pitkän kantaman Doppler-antenni (300 metriä)

KESTÄVÄ

 • Erittäin kestävä kotelointi ilkivaltaa sekä korroosiota vastaan
 • Vankkarakenteinen etupaneeli
 • 2-vuoden takuu
 • Haluamasi palvelusopimus

ÄLYKÄS

 • Tilastojen kirjaaminen molempiin liikennesuuntiin: ajoneuvojen lukumäärä, keski- ja enimmäisnopeudet, aikaleimat, V30/V50/V85-persentiilit.
 • Intuitiivinen ohjelmisto liikennetietojen analysointiin
 • Liitännät käyttäe  Bluetooth / USB tai   3G/4G

YKSINKERTAINEN ja TURVALLINEN

 • Suunniteltu helppoon asentamiseen
 • Asetukset esiasennettu jolloin voidaan ottaa välittömästi käyttöön
 • 4 virta-asetusta tarpeiden mukaan
 • Kevyt rakenne mahdollistaa käsittelyn ja asennuksen käyttäen vain yhtä henkilöä

Kasvanut tutkan tehokkuus nopeuden pitemmän näyttöajan takia

EVOLIS Vision nopeusnäytön kantama ja optimaalinen näkyvyys on jopa 250 metriä, joten kuljettaja näkee nopeutensa pidempään. Tutkimukset ovat osoittaneet, että mitä kauemmin nopeus on näkyvissä, sitä suurempi vaikutus sillä on kuljettajan käyttäytymiseen.

Mitä pidempi havaintoalue, sitä pitempään kuljettaja joutuu huomioimaan nopeutensa ja nopeusnäytön vaikutus tehostuu!

Näytön näkyvyyttä tehostavat:

 • Tehokkaiden OSRAM ledien käyttäminen
 • Automaattisesti ympäristön valaistuksen mukaan säätyvä kirkkauden säätö säilyttää erinomaisen näkyvyyden jopa kirkkaassa auringonpaisteessa
 • Korkean resoluution LED näyttö

LED tekstinäytön avulla voit valita viestejä tiettyjä paikkoja tai aikavälejä varten, Esimerkiksi koulun ympäristö oppituntien jälkeen. Voit myös varoittaa kuljettajia kahdella tai kolmella vuorotellen vilkkuvalla viestillä

HUOM ! kaikki tekstit on oletuksena asennettu suomeksi ! .

 

Helppo ja älykäs liittäminen IT-järjestelmääsi

Tutkalla varustettu nopeusnäyttö tallentaa liikennetilastoja molempiin suuntiin, eli saapuvien ja lähtevien ajoneuvojen tiedot.Suurella sisäisellä muistilla (yli 1 miljoona tapahtumaa) varustettu EVOLIS Vision tuottaa tietoja, joita voidaan helposti hyödyntää ja viedä Excel- tai PDF-tiedostoihin. Se laskee tarkasti ajoneuvojen määrän aikaväliä tai nopeusväliä kohti, keskimääräiset tai enimmäisnopeudet sekä V30-, V50- tai V85-persentiilit. EVOLIS Vision -nopeusnäytössä on myös vakoilutila, jossa voidaan verrata kuljettajien käyttäytymistä, kun nopeusmerkki on kytketty pois päältä

Ohjelmistomme ja älypuhelinsovelluksemme avulla voit helposti määrittää nopeusnäytön ja hakea tallennetut tiedot.

Voit vaihtaa tietoja nopeusnäytön kanssa USB-kaapelin, Bluetoothin tai 3G / 4G-verkkojen kautta.

Luotettava ja kestävä pitkällä aikavälillä

Vahvistetusta ABS-polykarbonaattihartsista valmistettu yksiosainen rakenne takaa, että pylvääseen asennettava EVOLIS Vision -nopeusnäyttö on pitkäikäinen ja vedenpitävä (IP65-sertifioitu). Se on myös UV- ja säänkestävä, eikä korroosioriskiä ole, koska siinä ei ole ulkoisia ruuveja tai pultteja. Sen heijastamattomalla pinnoitteella käsitelty etupinta takaa optimaalisen näkyvyyden kaikissa olosuhteissa.

Kaikki nämä tekijät tekevät siitä turvallisen sijoituksen pitkällä aikavälillä. Lisäksi EVOLIS Vision -nopeusnäytöissä on 2 vuoden takuu.

Asennus sekä käyttäminen yhtä helppoa

Koska nopeusnäyttö on erittäin kevyt (alle 10 kg), sitä voidaan helposti kuljettaa kaikkien riskialueiden kattamiseksi.

Nopeusnäytöt toimitetaan täysin koottuna ja käyttövalmiina. Laitteen takaosassa olevalla nopeudenvalitsimella voidaan nopeasti asettaa suurin sallittu nopeusrajoitus siinä paikassa, johon laite on asennettu

Yleiskäyttöisen kiinnitystangon ansiosta laite voidaan helposti sovittaa mihin tahansa olemassa olevaan tukeen, jolloin sen asentaminen on mahdollista yhdelle henkilölle.

Jotta Evolis Vision nopeusnäyttö soveltuisi kaikkiin paikkoihin, siinä on 4 virtalähdevaihtoehtoa: aurinko, sähkö (pysyvä vaihtovirta tai julkinen valaistus), hybridi tai akkukäyttöinen ulkoisella laturilla.

Onko sinulla vielä kysyttävää?

 

TUTUSTU USEIN KYSYTTYIHIN KYSYMYKSIIN!

Asiakkaamme eivät ole havainneet, että autoilijat alkavat jättämään nopeusnäytön huomioimatta, vaikka ovatkin ajaneet niiden ohitse useita kertoja. Toisaalta, siirrettäessä nopeusnäyttö uuteen paikkaan, tiedot osoittavat suurempia keskinopeuksia

Jos kuitenkin olet huolissasi siitä, että autoilijat lopulta lopettavat kiinnittämättä huomiota nopeusnäyttöön, voit:

 • Siirtää nopeusnäyttöä: koska se on kevyt ja helposti siirrettävissä, voit sijoittaa sen strategisesti tärkeisiin tai onnettomuusalttiisiin paikkoihin. Tällä toimintatavalla voit turvata useita kohteita alueella, saada uusia tilastoja ja pitää autoilijat valppaina nopeudestaan.
 • Muokata näkyviä viestejä: esimerkiksi teksti "ylinopeus" jos nopeus on liian suuri.
 • Aktivoida vakoilutilan: jättämällä näytön pois päältä, nopeusnäyttö jatkaa silti tietojen tallentamista. Tämä mahdollistaa vertailun nopeuksissa näyttö päällä / pois päältä.

Asiakkaiden lukuisat uusintatilaukset (>30 %) on paras todiste EVOLIS nopeusnäytön tehokkuudesta.

Kyllä! Uusimman sukupolven 100 watin aurinkopaneeli toimii jopa pilvisellä säällä. Sen 2 akkua (12V / 22 AH) voidaan ladata puolessa päivässä auringonvalossa ja se mahdollistaa 1-2 viikon itsenäisen toiminnan. 80% asiakkaistamme valitsee tämän ympäristöystävällisen ratkaisun.
Pystymmekö asentamaan nopeusnäytöt itse?

Kyllä, nopeusnäyttö on suunniteltu niin, että se on helppo asentaa ja käyttää yhden käyttäjän toimesta. Sen kevyt rakenne ja yleispätevä kiinnitys mahdollistaa kiinnityksen kaikkiin alustoihin. Voit helposti muuttaa näyttöparametreja nopeusalueen valitsimella. Kaikkien näiden ominaisuuksien ansiosta tutkanopeusnäyttöä voidaan helposti käyttää siirreltävällä tavalla.